Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Jeste li znali eu vas pita

Kreće ciklus objavljivanja naših videa koje smo snimili u suradnji s našim volonterima iz Volonterski centar "Link"

Snimljene video isječke, snimamo potaknuti kampanjom EU pita!

Želimo potaknuti dijalog EU-a s mladima i informirati Vas o mogućnostima koje nam EU pruža!

Ako se pitate što je to dijalog EU-a s mladima?

Dijalog EU-a s mladima mehanizam je za dijalog među mladima i donositeljima odluka koji se odvija u okviru strategije EU-a za mlade.

1.Participativni proces u kojem mladi i donositelj odluka kontinuirano surađuju i zajedno oblikuju preporuke za poboljšanje položaja mladih u Europi.

2.Alat koji osigurava da politike za mlade odražavaju prava i potrebe mladih diljem Europe.

3.Prostor u kojem mladi aktivno pridonose razvoju politika za mlade na europskoj i nacionalnoj razini.

Do sada je provedeno šest 18-mjesečnih ciklusa strukturiranog dijaloga na teme zapošljavanja mladih, sudjelovanja mladih u demokratskom životu, društvene uključenosti mladih, osnaživanja mladih za političko sudjelovanje, životnih vještina koje su mladima potrebne za sudjelovanje u modernom europskom društvu te vizije mladih za budućnost Europe. Trenutno traje osmi ciklus.

Ono najvažnije što Vam želimo prenijeti je da se svi možemo uključiti i poručiti Europskoj uniji što želimo pohvaliti, a što poboljšati!

{gallery}Jeste li znali eu vas pita{/gallery}

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com