Usluge

Cilj osnivanja udruge su projekti strateški orijentirani, tako da su od interesa za zajednicu, promicanje i razvoj volonterstva. Osim toga udruga je orijentirana i na pružanje rehabilitacijsko-edukacijske i psiho-socijalno-pedagoške pomoći.

Također ono što je vrlo bitno, a udruga to provodi i zastupa, je educiranje i informiranje građana o najvažnijim temama današnjice kao što su ekologija i zaštita okoliša, zaštita prirode i humanitarni rad.

Posebnu vrijednost vidimo u našim mladima, pa tako imamo u cilju pomaganje mladima u ostvarivanju njihovih ciljeva i prava, promicanje i napredak mladih te promicanje vrijednosti društva u Republici Hrvatskoj.

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com