Pratite nas

facebook ikona  instagram ikona

USLUGE CENTRA ZA MLADE KRIŽEVCINaše usluge orijentirane su na mlade i zajednicu

CMK

CENTAR ZA MLADE KRIŽEVCI

  • UčenjeU Centru za mlade trudimo se pružiti nove oblike neformalnog učenja, edukacije i usvajanje znanja za podizanje kvalitete života mladih i aktivno sudjelovanje u zajednici.
  • RadioniceNaše radionice baziraju se na lokalnim potrebama, ali svakako se trudimo biti ekološki osviješteni i pružiti mladima kreativni bijeg iz svakodnevice.
  • VolonitiranjeVolonterske akcije organiziramo prvenstveno u suradnji s križevačkim udrugama, ali i šire. Pogledajte odjeljak volonterska burza gdje svakodnevno možete vidjeti najnovije volonterske angažmane i akcije.

     

"Volonteri nisu plaćeni ne zato što nisu vrijedni već zato što su neprocjenjivi“

CENTAR ZA MLADE KRIŽEVCI

Radionice, projekti, druženja te poticanje i razvoj mladih kroz moderne društvene aktivnosti kroz godine aktivnosti naše usluge.

egl logo

Hej dragi mladi,

isprunite anketu kako bi pomogli pri istraživanju.

"U sklopu projekta Europe Goes Local Grad Križevci provodi anketu o potrebama mladih za vrstama programa neformalnog obrazovanja.

Iz tog razloga kreirana je online anketa te se pozivaju svi učenici srednjih škola, studenti te općenito mladi do 30 godina starosti da ispune ovu anketu koju mogu otvoriti na sljedećem linku: https://forms.gle/MjdshiDhtWABFXcf6

Cilj je ovog istraživanja ispitati potrebe i prikupiti informacije kako bi se unutar Pučkog otvorenog učilišta Križevci osposobili odgovarajući programi neformalnog obrazovanja kojima bi se odgovorilo na te potrebe.

Rok za ispunjavanje ankete je do 20. srpnja 2022. godine."

NOVOSTI & NAJAVEAktualnosti i događanja...

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com