Pratite nas

facebook ikona  instagram ikona

USLUGE CENTRA ZA MLADE KRIŽEVCINaše usluge orijentirane su na mlade i zajednicu

CMK

CENTAR ZA MLADE KRIŽEVCI

  • UčenjeU Centru za mlade trudimo se pružiti nove oblike neformalnog učenja, edukacije i usvajanje znanja za podizanje kvalitete života mladih i aktivno sudjelovanje u zajednici.
  • RadioniceNaše radionice baziraju se na lokalnim potrebama, ali svakako se trudimo biti ekološki osviješteni i pružiti mladima kreativni bijeg iz svakodnevice.
  • VolonitiranjeVolonterske akcije organiziramo prvenstveno u suradnji s križevačkim udrugama, ali i šire. Pogledajte odjeljak volonterska burza gdje svakodnevno možete vidjeti najnovije volonterske angažmane i akcije.

     

"Volonteri nisu plaćeni ne zato što nisu vrijedni već zato što su neprocjenjivi“

CENTAR ZA MLADE KRIŽEVCI

Radionice, projekti, druženja te poticanje i razvoj mladih kroz moderne društvene aktivnosti kroz godine aktivnosti naše usluge.

Cilj osnivanja udruge su projekti strateški orijentirani, tako da su od interesa za zajednicu, promicanje i razvoj volonterstva. Osim toga udruga je orijentirana i na pružanje rehabilitacijsko-edukacijske i psiho-socijalno-pedagoške pomoći.

Također ono što je vrlo bitno, a udruga to provodi i zastupa, je educiranje i informiranje građana o najvažnijim temama današnjice kao što su ekologija i zaštita okoliša, zaštita prirode i humanitarni rad.

Posebnu vrijednost vidimo u našim mladima, pa tako imamo u cilju pomaganje mladima u ostvarivanju njihovih ciljeva i prava, promicanje i napredak mladih te promicanje vrijednosti društva u Republici Hrvatskoj.

NOVOSTI & NAJAVEAktualnosti i događanja...

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com