Akcija je još uvijek u punom jeku!! Mi se odlično zabavljamo uz druženje u prirodi i čišćenje šume!! Kad se male ruke slože sve se može! Zajedno za naš zeleni i čišći planet Zemlji!!! Uz naše volontere, u čišćenju pomažu i članovi Udruge „Maslačak“ Križevci.

Tema ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje je „Investirajte u naš Planet. Što ćeš učiniti?“ čime se želi skrenuti pažnja na to koliko je važno sačuvati jedini dom koji imamo i investirati u njegovu zaštitu.

Ova akcija čišćenja organizira se kao dio najveće ekološke akcije u Hrvatskoj istovremeno koju je pokrenuo Večernji list u okviru projekta Rezolucija Zemlja s ciljem podizanja svijesti o zaštiti i očuvanju okoliša kako bi potaknuo svakog pojedinca na aktivan angažman i svjesno sudjelovanje u zaštiti okoliša. Najveća akcija čišćenja prirode na teritoriju Republike Hrvatske u povijesti održati će se istog dana na brojnim lokacijama.

Više o projektu Rezolucija Zemlja možete pronaći na službenim internetskim stranicama na poveznici: https://rezolucijazemlja.hr/

Naši dragi prijatelji iz Maslačka sudjeluju u akciji čišćenja!

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com