Evo nekoliko naših fotkica s ovogodišnjega Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever!!

Odlično smo se zabavili uz super atmosferu, klopu, zanimljive panele, toliko kvalitetan sadržaj!

Na ovako veselom događaju nismo već dugo bilo! Rekli bi čak godinama!

Sveučilište Sjever u Koprivnici nudi pregršt smjerova a ovako se brinu i pripremaju svoje studente za tržište rada. O da dobro ste pročitali, faks okuplja poslodavce i dovodi ih vama a uz to vam priredi i odličnu feštu i druženje. Okupili su tako tvrtke, poduzetnike i poznate goste!

“Nije što su moje Sveučilište, ali su najbolji!!”- Ana Vugrin

“U dvije različite sesije tijekom dva dana organizirane su zanimljive panel diskusije na kojima su sudjeluju predstavnici priznatih tvrtki, ustanova i medija, među kojima su Carlsberg Croatia, Podravka, Večernji list, TOP Radio, Pro-Ping, Hrvatska pošta, Five, ePodravina, Glas Podravine, Muzej grada Koprivnice i brojni drugi. Osim navedenih panela, održalo se i predstavljanje djelatnosti i rada više od 30-ak etabliranih tvrtki te aktualne i zanimljive radionice za studente Sveučilišta Sjever u organizaciji 404 agencije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.”

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com