Galerije

Treća godina održavanja našeg kampa (2017.), prošla je odlično.

Građani Križevaca i okolice, roditelji i klinci s veseljem iščekuju radionice i svakim danom se okupljali u sve većem broju. Ova vrsta edukativne zabave i učenja jezika i raznih vještina odlična je za djecu i roditelje u ljetnim danima kada nema škole i vrtića.

O nama i našem kampu pisali su i lokalni mediji:
“Jedni su žonglirali, drugi igrali nogomet, treći crtali, a svi zajedno dio su aktualnog međunarodnog volonterskog kampa United in Art & Sport u organizaciji Volonterskog centra Link koji djeluje u sklopu udruge Glas mladih Križevci.”

Također su prikupili izjave od naših volontera:
“– Do Križevaca sam stigla preko Volonterskog centra Zagreb koji je dio krovne volonterske organizacije Service Civil International i jedan od mojih zadataka je voditi jedan od međunarodnih kampova. Ovo mi je prvo iskustvo kao voditeljica tima, bila sam već́ prije tri godine u Hrvatskoj, kao studentica sam, u Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu. Križevci mi baš sviđaju, jako su zeleni, tihi i mirni. Ja sam iz Lillea koji je ipak malo veći grad – istaknula je Philipa.

Ovo mi je drugo iskustvo kao volonter. Bila sam već́ u Italiji pa sam došla u Hrvatsku, bila sam u Dubrovniku, divila se zidinama, obožavam putovati. Imam problema s izgovaranjem riječi Križevci, ali ljudi su prijateljski nastrojeni, baš je siguran grad, nema neugodnosti. Hrana je odlična, otkrila sam ajvar kojeg obožavam. Jedem ajvar sa svime – kroz smijeh nam je ispričala Tajlanđanka koja se sprema studirati biznis i menadžment u Hong Kongu.

„Neke od slika posuđene su od ePodravina.hr!

Hvala

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com