Galerije

5. Međunarodni volonterski kamp „United in art & sport“ održan je 2019. godine.

Uzbudljivo ljetno iskustvo za naše najmlađe kroz edukativne igre i radionice uz aktivno korištenje stranog jezika.

Sudjelovali su mladi volonteri iz različitih dijelova svijeta koji su uz križevačke klince u dobi od 6 do 13 godina, provodili brojne edukativne i zabavne radionice. Kreativnost je prštala na sve strane, smijeh, glazba, pjesma i ples orio se parkom bivše vojarne u Križevcima.

Trajanje kampa kao i svake godine u trajanju je od 1. do 12. srpnja, a same radionice trajao je ovog puta od 2. do 12. srpnja. Volonteri koji su bili glavni animatori, njih 10, dolaze redom iz Tajland, Meksiko, Španjolska , Portugal, Njemačka, Belgija, Francuska, Poljska i Ukrajina.

Slike govore tisuću riječi pa tako možete vidjeti kako su volonteri uspjeli u svojem naumu da djeci pruže zabavnu i poučnu avanturu u bezbrižnim ljetnim danima bez školskih obaveza.

Svakako pogledajte i naš video o kampu koji su snimili filmaši iz Osnovne škole Orehovec.

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com