Galerije

Udruga P.O.I.N.T. u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem u sklopu projekta Future Hub Križevci, organizira drugu po redu radionicu namijenjenu organizacijama civilnog društva, ovaj put tema su društvene inovacije u poduzetničkim pothvatima. Radionica je namijenjena članovima udruga, zadruga ili zaklada. Radionicu vodi Teo Petričević, osnivač Act Grupe iz Čakovca, društveni inovator i konzultant društvenog poslovanja, stručnjak za socijalnu ekonomiju i civilno društvo s višegodišnjim iskustvom u organizacijskom razvoju, upravljanju projektima, prikupljanju sredstava, ali i obuci i izgradnji kapaciteta. Od 2007. aktivan je u razvoju socijalne ekonomije te zakonodavnog, institucionalnog, financijskog i obrazovnog okvira u Hrvatskoj i zemljama Zapadnog Balkana. Pokrenuo je i razvio više od 20 društvenih poduzeća i organizacija za podršku.

Na križevačkoj radionici govorio je o preduvjetima i koracima u pokretanju društveno poduzetničkog poduhvata, izazovima i preprekama u tom procesu, a polaznicima je prenio lekcije koje su naučili hrvatski društveni poduzetnici.

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com