Galerije

Puno zajedništva, sporta, veselja, smijeha i zabave za velike i male!

Održana je 25. Utrka ulicama grada „KTC“ i „Telemach -Dan sporta“ pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih te humanitarna utrka građana na 800 metara „Hodaj, trči, vozi za Maslačak“. Osim brojnih natjecatelja iz vrtića te osnovnih i srednjih škola na trgu se našla i mnogobrojna publika u kojoj su većinom bili ponosni roditelji, učitelji i rodbina!

Sigurno se pitate i zašto je jučerašnji događaj bio posebno važan?

Iznimno važan je bio za sve natjecatelje jer su upravo najbolji natjecatelji u atletskim utrkama na 60 metara i graničaru izborili odlazak na državnu završnicu Igara u Splitu koja se održava u srpnju!

Iznimno nam je drago što možemo reći da je u posljednjoj utrci u danu, koja je imala humanitarnu notu pod nazivom “Hodaj, trči i vozi za Maslačka” sudjelovalo stotinjak Križevčana i Križevčanki svih uzrasta, a prikupljeno je 2.670 kuna!!!

Što je dvostruko više nego lani, rekla je za portal prigorski.hr predsjednica Udruge Tamara Premuš koja je, naposljetku, zahvalila svima i uručila prigodne zahvalnice za doprinos u organizaciji humanitarne sportske aktivnosti!

CMK

Udruga Centra za mlade Križevci okuplja mlade ljude i omogućava njihov razvoj i umjetničko izražavanje u područje glazbe, glume, novinarstva, govorništva, likovnog izražavanje i dr. Naša misija je prikupiti sredstva koja nam omogućuju da pružimo i ostvarimo mladima da se upoznaju, zainteresiraju i u konačnici pronađu u nekom od zanimanja i hobija.

KONTAKT

Pon - pet: 08.00 - 16.00 sati

Trg Josipa Juraja Strossmayera 5

48260 Križevci

+385 48 681 022

centarzamlade.kz@gmail.com